Lærke vinder bronze til World Taekwondo Beach Championships 2018

Lærke deltog i den 25.-28. april i World Taekwondo Beach Championships 2018 på Rhodos, sammen med det danske tekniklandshold.
Lærke deltog i to discipliner – Individual og Mix Pair. I den individuelle disciplin opnåede Lærke en flot femteplads efter at have tabt kvartfinalen til en thailandsk udøver. I Pair disciplinen konkurrerede Lærke sammen med landsholdskollegaen Danish Hameed og vandt en overbevisende bronze medalje.

laerke-kamp-pedersen-beach-vm-2018

Det var Lærkes 2. Beach VM og samlet hendes 4. VM deltagelse!

Trods skaden i sin ankel har Lærke i forårssæsonen 2018 igen markeret sit høje internationale niveau ved en række europæiske ranglistestævner. Det er således blevet til en sølv-medalje i den individuelle disciplin ved både German Open, Belgian Open og Spanish Open, der blev afviklet i februar og marts måned. Ved German Open og Belgian Open tog Lærke endvidere guld-medaljer hjem til Danmark i team disciplinen, ligesom ved French Open i januar. I januar deltog Lærke for første gang i US Open i Las Vegas, og opnåede her en flot 5. plads.

I november 2018 afholdes VM i taekwondo i Taiwan, hvor Lærke håber på for 3. gang i streg at blive udtaget til at repræsentere Danmark.

Stort tillykke med resultaterne!