Pris/ Indmeldelse

Indmeldelse

Når du vil melde dig ind i klubben får du en seddel af din instruktør, som du skal aflevere til kasserer Pia Mønsted – du er også velkommen til at lægge indmeldelsen i postkassen ved loungehjørnet. Husk at der er 14. dages gratis prøvetræning.

Ved udmeldning SKAL det ske skriftligt til Pia på pia@lysengtaekwondoklub.dk

Hvis klubben ikke modtager en skriftlig udmeldelse, vil du stadig stå i klubbens register og dermed fortsat modtage girokort.

Kontingent

Kontingent udgør 400 kr. pr. kvartal for både voksne og børn.

Såfremt der er flere medlemmer fra samme husstand som træner i klubben, kan man få familierabat, hvor kontingentet koster 400 kr. for voksne og 350 kr. for børn pr. kvartal.

Derudover skal der betales forbundslicens som koster 200 kr. pr. år pr. person. Forbundslicensen er obligatorisk og inkluderer blandt andet en forsikring, der dækker i tilfælde af at man kommer til skade, eller forvolder skade på en anden, under træning i klubben.

Fritidspas – Aarhus Kommune

Lyseng Taekwondo giver mulighed for at anvende Fritidspas fra Aarhus Kommune som betaling af kontingent. Kontakt Pia Mønsted for yderligere information.

Forældre Fitness

Lyseng Taekwondo har et fitnessrum til rådighed. Forældre til børn der træner Taekwondo – kan træne fitness samme tidsrum som jeres børn træner. Prisen er 150 kr. i kvartalet.

Det er kun forældre til børn der træner, der kan benytte sig af tilbuddet.

Tilmelding og betaling skal ske til klubbens kasserer Pia Mønsted.

Bank:

Jutlander Bank, Reg.nr. 9852 Kontonr. 0002563215