Status på klublokaler

Som mange ved arbejdes der i bestyrelsen hårdt på at få vores egne klublokaler. Vi har gennem en meget lang periode besigtiget en række mulige lejemål for at vurdere, hvorvidt disse kunne bruges som nye klublokaler.
Gunnar Clausens Vej 19 maps
Vi har i vinters fundet brugbare lokaler på Gunnar Clausens Vej i Viby.
Det er store lokaler, som giver gode muligheder for at indrette en fin stor dojang (kan opdeles i to dojanger), fitnessrum, opholdsrum, kontor og nyindrettede bade- og omklædningsfaciliteter adskilt til piger og drenge m.m.
Processen for at opnå de nødvendige godkendelser fra kommunen både i forhold til økonomi og ikke mindst i forhold til ibrugtagning til taekwondo (brandsikring, ventilation m.m.) er lang og krævende. Vi er af den opfattelse, at vi nu nærmer os målet dog udestår stadig den endelige og vigtigt godkendelse fra Byggeri.
Når samtlige godkendelser er på plads, underskriver vi lejeaftalen, hvorefter vi skal i gang. Der ligger en stor opgave for klubben og os alle i at rydde lokalerne og efterfølgende bygge skillevægge, male m.m. Men det er jo den sjove del – for så kan vi endeligt fejre, at vi har vores egne klublokaler!
Vi vender naturligvis tilbage med mere information så snart, der er væsentligt nyt vedrørende vores kommende klublokaler.
Indtil videre krydser vi fingre og håber det bedste. Det er tættere på end nogensinde før!
Hvis du har spørgsmål vedrørende klublokaler kan du tage fat i Jan, eller en anden fra bestyrelsen.

Leave a Reply