Opdatering på Klubben: Nye Spændende Udviklinger og Planer

Der sker noget spændende! Heldigvis er forsikringen i gang, og affugtere kører kontinuerligt. Måtterne bliver renset, og alt er sat i gang. Desværre vil det tage lidt tid endnu. Det positive er, at vi får mulighed for at lave spændende forbedringer i klubben. Der er mange gode idéer på vej. Vi har allerede investeret i et tæppe til at opdele dojangen, forbedret musikfaciliteter og planlagt nye tiltag.

Vi planlægger også en julefrokost for både børn og voksne i alle aldre til denne jul, forudsat at alt er klart. Bestyrelsen vil afholde arbejdsdage, hvor alle medlemmer, der kan, kan hjælpe med at sætte op og forberede. Hvis du har tid og lyst, vil det være fantastisk, hvis du kunne deltage. Vi vil offentliggøre datoer, så snart de er tilgængelige.

Hvis du ønsker at se, hvordan vores lokaler ser ud på nuværende tidspunkt, er der ‘åbent hus’ den 4. november kl. 11-12. Kom gerne forbi.

Bemærk, at gradueringen er blevet rykket til den 19. november af hensyn til træningsforholdene. Hvis vi ikke er tilbage i vores egne lokaler inden da, vil vi meddele, hvor gradueringen vil finde sted. Vi arbejder hårdt på at sikre, at alt fungerer smidigt. 🥋

Sportslige Hilsner Bestyrelsen